Pyöräytä luomutäytepatongit vaikkapa syksyn sieniretkelle evääksi. Aurinkokuivatut tomaatit tuovat patonkeihin ruokaisuutta.
Valmistus
- Liuota hiiva hieman kädenlämpöä lämpöisempään veteen ja lisää suola.
- Lisää puolet jauhoista, sekoita hyvin.
- Lisää öljy ja loput jauhot ja alusta taikinaa, kunnes se irtoaa kulhon laidoista. Kohota taikinaa peitettynä lämpimässä 30 minuuttia.
- Jaa taikina neljään tai viiteen osaan ja kaulitse osat suorakaiteen muotoisiksi levyiksi jauhotetulla pöydällä. Levitä aurinkokuivatut tomaatit levylle ja rullaa.
- Laita saumapuoli alaspäin pellille ja anna kohota noin 20 minuuttia.
- Paista 240°C:ssa noin 15 minuuttia.
Reseptin tuotti: Myllärin
Resepti on tuotettu EU:n osarahoittamassa Luomu. Se on hyvä merkki -hankkeessa vuosina 2020-2022.