Pannarista on moneksi, kokeile vaihteeksi pistää se vaikka pizzaksi! Tämä mahtavan herkullinen keksintö sopii niin nuorisolle treenien jälkeen kuin viikonlopun vierasvaraksikin.

Valmistus

30 – 60 min

  1. Sekoita pohjataikinan ainekset ja anna niiden turvota puolisen tuntia.
  2. Kaada taikina öljytyn leivinpaperin päälle uunipannuun. Paista pannukakkua 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 minuuttia.
  3. Ota pannukakku uunista. Levitä päälle pastakastike, meetvurstiviipaleet ja valutetut herkkusieniviipaleet. Ripottele pinnalle oregano ja juustoraaste.
  4. Jatka kypsentämistä uunin keskitasolla 10-15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin värin.
  5. Levitä kypsän pizzapannarin pinnalle rucolaa ja paloiteltuja tomaatteja.

Reseptin tuotti: K-Ruoka

Resepti on tuotettu EU:n osarahoittamassa Luomu. Se on hyvä merkki -hankkeessa vuosina 2020-2022.