Tämän luomugranolan seurassa arkiaamutkin tuntuvat juhlalta! Ja mikä parasta, tämä granola on myös gluteeniton.

Valmistus

  1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Rouhi pähkinöitä hieman pienemmiksi.
  2. Sekoita kaura- ja tattarihiutaleet, kokonaiset tattarit, pähkinät, siemenet, suola ja mausteet suuressa kulhossa. Kuumenna öljy pannulla ja lisää maapähkinävoi ja siirappi miedolla lämmöllä. Sekoita tasaiseksi massaksi.
  3. Kaada öljyseos kuiva-aineiden joukkoon ja sekoita. Levitä seos tasaisesti uuninpellille ja paista 10–15 min.
  4. Kääntele seosta ja paista vielä n. 10–12 minuuttia, kunnes seos saa hieman väriä ja alkaa tuoksua.
  5. Anna jäähtyä hieman, lisää sitten kuivatut hedelmät ja kookoslastut.
     Säilytä granola tiiviissä astiassa.

Reseptin tuotti: Urtekram