gluteeniton, vegaaninen

Valmistus

Noin 20 palaa.

1. Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen. Vuoraa 20 x 20 cm vuoka leivinpaperilla.

2. Sulata öljy, sokerit ja siirappi miedolla lämmöllä kattilassa. Sekoita kaurahiutaleet, jauhot, pähkinämurska ja suola erillisessä kulhossa ja yhdistä öljy-sokeriseokseen.

3. Sekoita massa tasaiseksi seokseksi ja kaada vuoratulle vuoalle. Painele seos tiiviiksi levyksi vuoan pohjalle.

4. Paista uunissa noin 20-25 min kunnes pinta on kauniin kullanruskea. Anna jäähtyä täysin ennen leikkaamista.

5. Koristele halutessasi suklaakastikkeella ja kookoshiutaleilla.

Vinkki: Pähkinätön versio: vaihda murskatut pähkinät esim. luomuauringonkukan- ja/tai kurpitsansiemeniin.

Reseptin tuotti Urtekram