Joulun perinteistä ihanimpia ovat jouluruuat. Kuuluuko joulupuuro sinulla aattoaamuun vai luumukeiton kanssa kuusenkoristelun lomassa välipalaksi? Ihana riisipuuro valmistuu joko luomumaidosta tai kuten tässä reseptissä, vegaanisena luomukookosmaidosta. Luomuisaa joulua!

Valmistus

maidoton, vegaaninen

  1. Mittaa riisi ja 2 dl vettä paksupohjaiseen kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä, kunnes neste on lähes kokonaan imeytynyt riisiin.
  2. Lisää kookosmaito ja vesi.
  3. Keitä riisipuuroa miedolla lämmöllä noin 50 minuuttia välillä sekoittaen, kunnes puuro on sopivan paksua.
  4. Mausta riisipuuro halutessasi suolalla, aidolla kanelilla ja kookossokerilla.

Reseptin tuotti: Urtekram