Suklaakakulle on aina tilaa! Tämä suklaakakku on testatusti herkullinen ja todella helppo tehdä. Kuorruttamalla kakun saat siitä entistä juhlavamman.

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Pingota leivinpaperi 20 cm halkaisijan kokoisen irtopohjavuoan pohjalle. Voitele vuoan reunat.
  2. Sulata voi ja lisää joukkoon sokeri. Lisää kananmunat ja sekoita hyvin.
  3. Lisää vehnäjauhot ja kaakaojauhe siivilän läpi käännellen.
  4. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin keskitasolla noin 18 minuuttia. Keskusta saa jäädä mehevän taikinaiseksi.
  5. Anna kakun jäähtyä vuoassa ja siirrä sitten tarjoilulautaselle. Koristele tomusokerilla ja suklaarouheella ja tarjoa esimerkiksi kermavaahdon tai mascarponen kanssa.

Kuva: Mikko Uosukainen Food