Suklaakakulle on aina tilaa! Tämä suklaakakku on testatusti herkullinen ja todella helppo tehdä. Kuorruttamalla kakun saat siitä entistä juhlavamman.
- Kuumenna uuni 200 asteeseen. Pingota leivinpaperi 20 cm halkaisijan kokoisen irtopohjavuoan pohjalle. Voitele vuoan reunat.
- Sulata voi ja lisää joukkoon sokeri. Lisää kananmunat ja sekoita hyvin.
- Lisää vehnäjauhot ja kaakaojauhe siivilän läpi käännellen.
- Kaada taikina vuokaan ja paista uunin keskitasolla noin 18 minuuttia. Keskusta saa jäädä mehevän taikinaiseksi.
- Anna kakun jäähtyä vuoassa ja siirrä sitten tarjoilulautaselle. Koristele tomusokerilla ja suklaarouheella ja tarjoa esimerkiksi kermavaahdon tai mascarponen kanssa.
Kuva: Mikko Uosukainen Food
Resepti on tuotettu EU:n osarahoittamassa Luomu. Se on hyvä merkki -hankkeessa vuosina 2020-2022.