Joulu- tai juhlapöydän lisukkeeksi voit tarjoilla luomupunajuuri- ja fetapaistosta. Pienet luomujuurikkaat ovat näyttäviä, kun jätät niihin “hännän” paahtovaiheessa. Ruokalaji on helppo valmistaa jo hyvissä ajoin ja ennen tarjoilua murustella päälle luomufetaa, johon saa kauniin värin uunin grillivastuksella.

Valmistus

Valmistusaika 60 min | gluteeniton

  1. Pese ja halkaise luomupunajuuret. Lado uunivuokaan.
  2. Mausta tilkalla öljyä, suolalla ja pippurilla sekä timjamilla.
  3. Paahda uunissa 45-60 minuuttia 180 asteessa, kunnes juurekset ovat pehmeät.
  4. Lisää päälle murustettu luomufeta ja paahda uunissa vielä 5 minuuttia grillivastuksen alla.

Reseptin tuotti: Natalia Salmela wtd.fi