Valmista nämä perinteiset suosikkiherkut ravitsevilla luomukaurahiutaleilla ja nautit hyvän maun lisäksi myös hyvästä mielestä.
Valmistus
- Mittaa kaurahiutaleet blenderiin. Käytä konetta, kunnes hiutaleet ovat hienoa jauhoa.
- Lisää muut raaka-aineet ja sekoita lettutaikinaksi.
- Anna taikinan tekeytyä 10–15 min. Käytä blenderiä hetki ennen kuin aloitat paistamisen. Näin taikina sekoittuu tasaiseksi ja kuohkeutuu.
- Sulata voi lettupannussa ja paista taikinasta noin 10 lettua (lettupannun koko Ø 20 cm).
- Tarjoa esimerkiksi luomuvadelmahillon ja luomukermavaahdon kanssa.
Reseptin tuotti: Valio Luomu
Resepti on tuotettu EU:n osarahoittamassa Luomu. Se on hyvä merkki -hankkeessa vuosina 2020-2022.